CHOCOLA VERSTUREN

Chocola versturen? Wij verzenden onze artikelen naar ieder gewenst adres.
Door een kaartje toe te voegen aan de bestelling maak je je chocolade cadeau nog persoonlijker en weet de ontvanger meteen van wie de verrassing afkomstig is. Hieronder lees je wat meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat.

LEVERING

De bestellingen die binnen komen via onze webshop worden verstuurd met de pakketpost van PostNL.
Komt een bestelling op weekdagen vóór 14:00 uur bij ons binnen (ma t/m vr), dan gaat het diezelfde dag nog de deur uit (feestdagen uitgezonderd).
Doorgaans levert postNL binnen 24 uur op adressen binnen Nederland.

TRACK & TRACE

Ter bevestiging ontvang je van ons een tracecode. Je weet dan dat de bestelling de deur uit is, maar kan de levering ook zélf volgen via de website van PostNL.

VERZENDKOSTEN

Wij hanteren een gereduceerd tarief van slechts € 4,95 per adres (het reguliere tarief voor PostNL-pakketpost = € 7,95 tot 10 kg binnen Nederland).
Bestellingen met een waarde vanaf € 500,- versturen we GRATIS naar één adres in Nederland. Voor pakketten naar het buitenland hanteren wij de reguliere tarieven van PostNL.nl.

TEMPERATUUR

Indien de buitentemperatuur boven de 25C komt, adviseren wij om geen chocolade te laten versturen, hoe graag we je bestelling ook zouden noteren.
Maar gelukkig verkopen we ook wijn en chocolade likeur….

BETALINGEN

Betalen kan bij ons met iDeal, maar ook met Mastercard of VISA.
Liever betalen op factuur? Stuur ons dan even een mail.
Zie ‘CONTACT’ voor de gegevens.

MET ZORG VERPAKT

Iedere bestelling wordt met zorg door ons verpakt, zodat deze in een goede staat op de plaats van bestemming komt.
Immers: we verzamelen blije klanten; ook online!

Wanneer chocolade versturen

Wist je dat?
Chocolade versturen stiekem betekent dat je iemand een stukje geluk cadeau doet! Het is wetenschappelijk bewezen dat je van chocola blij wordt. Een leuke gedachte toch?

Hoe?
Wil je graag iemand verrassen met een origineel chocolade cadeau met een persoonlijke wens, of gewoon als bedankje? Versturen doe je eenvoudig via Villa Chocola, naar jezelf of naar elk gewenst adres.
Met de wensdozen van Villa maak je altijd iemand blij, je kunt er ook nog een extra kaart je aan toevoegen om het nog persoonlijker te maken.
Gewoon chocola lekker voor jezelf? Genoeg keuze, wij kunnen al onze lekkernijen versturen.

Dus zet gewoon eens iemand in het zonnetje met een cadeau van Villa Chocola.
Je weet in ieder geval één ding zeker: van deze post wordt je gegarandeerd blij!

Volop keuze. Dus, wil jij iemand verrassen? Dan ben je hier aan het juiste adres.  Een chocolade cadeau is altijd een groot succes voor speciale momenten, ook met Valentijn, Moederdag, Kerst of Pasen.

Chocolade behoort tot de favoriete online cadeaus om iemand mee te verrassen.

 

Felicitatie chocola geschenk

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2