CHOCOLA VERSTUREN

Uiteraard kan je via ons chocola versturen. We verzenden dat naar ieder gewenst adres.  Door een kaartje toe te voegen aan de bestelling maak je je chocolade cadeau nog persoonlijker en weet de ontvanger meteen van wie de chocolade verrassing afkomstig is. Hieronder lees je wat meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat.

LEVERING

De bestellingen die binnen komen via onze webshop worden verstuurd met de pakketpost van postNL. Bestellingen die vóór 12.00 uur bij ons binnen zijn, gaan in principe diezelfde dag nog de deur uit, uitgezonderd weekenden en feestdagen. Doorgaans levert postNL binnen 24 uur als het een adres binnen Nederland betreft, echter wij kunnen geen garanties geven voor de diensten van derden. Villa Chocola besteedt de verzending uit en kan om die reden geen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit noch de snelheid van leveren.

VERZENDKOSTEN

Hoe graag we misschien ook zouden willen; de chocola bezorgen wij niet zélf, maar wij besteden de bezorging uit. Onze pakketten worden verstuurd via de pakketpost van postNL. Wij hanteren daarvoor goedkopere tarieven bij onze klanten van € 4,95 per adres in Nederland (tot een maximum van 10kg). Voor adressen buiten Nederland en/of pakketten van meer dan 10 kg gelden andere tarieven. Bovenop het tarief voor verzending komt een toeslag van € 1,- voor handlingkosten e.d. Voor bestellingen vanaf een waarde van € 500,- gelden geen verzendkosten. Deze worden binnen Nederland dan franco verstuurd.

TEMPERATUUR

Indien de buitentemperatuur boven de 25C komt, adviseren wij om geen chocola te laten versturen. Chocola ligt in onze winkels geconditioneerd op voorraad, maar verzending via een externe partij kan betekenen dat het in niet-gekoelde auto’s wordt vervoerd en/of tijdelijk in niet-gekoelde depots staat. Wij kunnen hier geen verantwoordelijkheid voor nemen.

BETALINGEN

Via onze webshop kunt u betalen met iDeal, maar ook met Mastercard of Visa. Bestelt u een grotere hoeveelheid liever op factuur? Stuur ons dan even een mail. Zie ‘CONTACT’ voor de gegevens.

MET ZORG VERPAKT

Er wordt veel chocola verstuurd en dat gaat eigenlijk altijd goed. We doen zo goed mogelijk ons best om iedere bestelling met zorg in te pakken zodat deze in prima staat de ontvanger bereikt. Immers: we verzamelen blije klanten; ook online.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2