FAQ

Kan ik iets versturen naar een ander adres?

Kan ik mijn bestelling volgen? 

Wat is de levertijd van de bestelling?

Kan ik de lever- en/of bezorgdatum aangeven?

Hoe betaal ik op rekening?

Kan ik een bericht toevoegen aan mijn bestelling? 

Kan ik zelf de wensdoos samenstellen?

Ik heb geen mailbevestiging gehad.

Bestelling annuleren.

Hoe lang is de chocola houdbaar?

 

Kan ik iets versturen naar een ander adres?
Dat kan zeker! In de bestelling wordt de mogelijkheid geboden om een ander verzendadres op te geven. Ideaal om iemand eens op een leuke manier te verrassen!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Bestellingen worden door ons verzonden via de pakketdienst van PostNL. Ter bevestiging sturen wij een Track&Trace-code. Op de website van PostNL.nl kan deze, in combinatie met de postcode, gebruikt worden om de zending te volgen.

Wat is de levertijd van de bestelling?

PostNL levert in de meeste gevallen binnen 24 uur voor adressen in Nederland. Dat kan iets langer duren als er een feestdag of een weekend tussen zit.
Leveringen buiten Nederland zullen ook iets langer duren.

Kan ik de lever- en/of bezorg datum aangeven bij de bestelling?

Ja, je kunt deze kwijt bij de ‘bestel notities’ in het afreken proces. Mocht hier geen specifieke datum staan, dan verwerken wij de bestelling zo snel mogelijk.

Ben je vergeten de leverdatum te vermelden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan doen we ons best om dit nog aan te passen.

Hoe betaal ik op rekening?

Betalen kan met iDeal, Mastercard of Visa.
Toch liever op rekening? Neem dan even contact met ons op.

Kan ik een bericht toevoegen aan mijn bestelling?

Dat kan! In het bestelproces is er een mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan de bestelling, waarmee ook een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd.

Kan ik zelf de wensdoos samenstellen?

In onze winkels mag en kunnen de wensdozen en bonbon dozen helemaal naar wens uitgekozen worden. Via onze website lukt dit nog niet.

Wél kan er in het afreken proces bij ‘Bestel notities’ het wensenlijstje genoteerd worden. Bijv. alleen witte chocolade, alleen melk en pure bonbons, geen noten etc.

Ik heb geen mailbevestiging gehad van de bestelling.

Normaliter krijg je een bevestiging van jouw bestelling wanneer jij deze hebt geplaatst én wanneer wij deze bij PostNL hebben afgegeven (incl. Track & Trace code).

Het kan voorkomen dat deze mail in de spam of ongewenste mailbox terecht is gekomen. Mocht de mail hier ook niet zijn, kan het zijn dat er een kleine typefout zit in het e-mailadres. Je kan een mailtje sturen of contact met ons opnemen, dan helpt ons team je zo snel mogelijk!

Bestelling annuleren?

Is de bestelling al geplaatst en is er toch iets niet goed gegaan?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, voordat het al de deur uit is, zodat we die op tijd kunnen cancelen.
Bel naar 055-521 98 63 of mail naar orders@villachocola.com.

Hoe lang is de chocola houdbaar?

Dat verschilt per product. Voor de bonbons van Villa Chocola geldt een houdbaarheid van 6-8 weken na aankoop. Voor veel andere producten kan dat zo 6-8 maanden zijn.

 

Een vraag die hiermee niet beantwoord is? Neem gerust contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2