Privacy Policy

Mei 2018

Villa Chocola gaat zorgvuldig om met jouw privacy; wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dat betekent dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat we ze netjes gebruiken. In deze verklaring leggen we uit hoe we omgaan met informatie van jou die bij ons bekend is.

Statistieken & profilering
Villa Chocola en/of de door haar ingeschakelde partners houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze gegevens verbeteren we onze website. Het gaat ons hierbij om algemene gegevens over welke pagina’s van onze website het meest relevant zijn, hoe we gevonden worden en op welke wijze. De individuele persoonsgegevens zijn voor het bezoeken van onze website voor ons niet van belang; je privacy zullen we dan ook respecteren.

Webshop
Via onze webshop kan je bestellingen plaatsen die je laat versturen naar je eigen adres of naar dat van een ander. De gegevens die we daarvoor ontvangen gebruiken we om je bestelling in behandeling te kunnen nemen. Wij bewaren die informatie voor de duur van één jaar. Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst kan je uitgenodigd worden om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen door ons op enigerlei wijze te volgen. Tevens kan je via de mail door ons benaderd worden om ons te beoordelen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kan je ons vragen stellen of offertes aanvragen. Hiervoor maken wij gebruik van je naw-gegevens, je mailadres, ip-adres, factuuradres en telefoonnummer. We bewaren en gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact te kunnen leggen en de aanvraag te beantwoorden.
Via je mailadres kan je je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips en informatie over de producten en activiteiten van Villa Chocola. Iedere nieuwsbrief heeft een afmeldlink waardoor je je op ieder gewenst moment kunt uitschrijven. Je mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees en wordt bewaard tot het moment waarop je het abonnement beëindigt.

Reclame en informatie
Villa Chocola verspreidt informatie via verschillende social media en via de mail en via de reguliere post. Je kan op ieder moment besluiten om ons niet langer te volgen door je af te melden. Wens je geen mails of post meer van ons te ontvangen dan kan je dat aangeven via de mail. We verwijderen dan je gegevens uit ons klantenbestand.

Verstrekking aan derden
Met uitzondering van de eerder genoemde partners, geven en/of verkopen wij jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instellingen, tenzij wij wettelijk verplicht worden om daar inzage in te geven of afstand van te doen.

Cookies
Onze website gebruikt cookies, ofwel kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bovendien kunnen we zien of je ons vaker hebt bezocht en met welke interesse.
Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt zullen wij je vragen om akkoord te gaan met het gebruik van deze cookies. Je hoeft daar niet mee akkoord te gaan, maar een aantal functionaliteiten van onze website zullen dan minder goed werken.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe en hoeveel bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben geen afspraken met google over wat zij zelf bijhouden of wat zij zelf doen met de verzamelde ip-adressen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van je hebben of als je daar vragen over hebt, dan kun je contact opnemen met ons. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
• Inzage in de precieze persoonsgegevens die we van je hebben.
• Het laten corrigeren van fouten.
• Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
• Intrekken van toestemming
• Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Ben je van mening dat wij je niet op de juiste manier helpen of niet zorgvuldig omgaan met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Villa Chocola
Diagonaal 25
1315 XE ALMERE
036 – 524 61 70
info@villachocola.com