WAAROM VILLA CHOCOLA?

Wij hadden de overtuiging dat het ánders kon, kijkend naar het aanbod in chocolade in Nederland en België. In de supermarkt zien we een beperkte keus en een zeer matige kwaliteit. Daarnaast vinden we het bij de kleinere chocolaterie en de chocoladespeciaalzaak vaak erg traditioneel.
Een wereld van ‘goudkleurige-doosjes-met-een-strikje-erom’ als het ware.
Naar onze mening was niemand erg onderscheidend. Wij zagen een kans.

Wij waren namelijk van mening dat het beter kon; origineel, leuk en eigentijds!
Eigenlijk wilden we in alles de overtreffende trap in chocola worden.

Vanuit die gedachte begonnen wij in 2011 ons eigen avontuur in chocolade.
Met als doel om vooral lekkerder te zijn dan de supermarkt en origineler dan de gemiddelde chocoladewinkel. De overtreffende trap in chocola dus.
Superieur in kwaliteit, in keus en in originaliteit.
En dat werd de geboorte van Villa Chocola: leuk en lekker tegelijk!

UNIEKE COLLECTIE

Villa Chocola besteedt veel aandacht aan vormgeving, zowel van de chocola zelf als van de verpakkingen. Met verschillende verpakkingslijnen en onze eigen chocolademallen bieden we een geheel eigen en unieke collectie. En dat werkte! In vijf jaar tijd openden we vier winkels dwars door Nederland, waarvan er nu nog drie geopend zijn. Onze business groeide in rap tempo, ook doordat de webshop succesvoller begon te worden en we ondertussen ook de zakelijke markt gingen bedienen met tal van relatiegeschenken.

Ons assortiment groeide ook. Want als je de overtreffende trap wilt zijn in chocola, dan wil je natuurlijk ook veel keus bieden. En dat doen we. Zo vind je bij Villa Chocola:

We hebben iets voor iedere gelegenheid en voor ieder budget. Dus vast ook iets voor jou! Nieuwsgierig geworden? Dan ben je uiteraard van harte welkom in de leukste chocoladewinkel van Nederland. Of shop online. Want chocola bestellen kan namelijk snel en gemakkelijk via onze webshop. Of ga eerst even naar ‘chocola versturen’ voor meer info.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2