Zakelijk

Voor het plaatsen van bestellingen op naam van een organisatie met een inschrijving bij de KvK, zijn er wellicht iets meer mogelijkheden.
Vaak zijn die mogelijkheden afhankelijk van de gewenste timing en het volume.
Met andere woorden: wanneer moet er geleverd worden en om welke aantallen gaat het?

CUSTOMIZING
Het customizen doen we niet met de chocola, maar wél met de verpakkingen. Op die manier kan een organisatie vaak prima in haar eigen stijl een eigen boodschap toevoegen. Bijvoorbeeld door een inlegstrookje door ons te laten drukken en mee te laten verpakken in de lange wensdoos. We laten drukwerk maken met uw eigen tekst, uw eigen logo en in uw eigen huisstijl. Die strookjes verpakken we vervolgens mee. Het drukwerk kan snel gemaakt en geleverd worden en dit kan al een interessante oplossing zijn bij afnames vanaf 100 stuks.

Interessant? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het laten maken van een eigen verpakking?
Dat kan ook, maar daar komt iets meer bij kijken en daar hebben we ook meer tijd voor nodig om te realiseren. Maar het is zéker mogelijk!
Kijk ter inspiratie naar wat voorbeelden zoals we dat voor andere organisaties gerealiseerd hebben. Wilt u ook eens samen met ons van gedachten wisselen over de verschillende mogelijkheden? Stuur ons dan even een kort bericht via de mail en u hoort zo snel mogelijk van ons. Mailen kan naar ons algemene adres info@villachocola.com

Originele relatiegeschenken met impact? Die door de ontvanger niet alleen gewaardeerd, maar ook onthouden worden? U vindt het bij Villa Chocola!